Lego 2013 – Lego Wear børnetøj i smart design

Lego børnetøj - Lego wear 2013Lego 2013 er nyhederne fra Lego Wear som løbende kommer hele året. Lego børnetøj kommer med hele 6 årlige kollektioner som vi løbende vil opdatere her.

Lego børnetøj er børnetøj til piger og drenge i alderen 0 – 12 år. Tøjet er tilpasset børnenes alder forstået på den måde, at Lego børnetøj er designet så børn selv skal kunne lære at tage tøj på, noget der også er taget højde for i Lego 2013 kollektionen, som dog er meget mere…

Lego Star Wars og Lego Ninjago

Gå direkte til Webshoppen

Lego Star Wars
Lego Star Wars
Lego Ninjago

Lego Friends

Lego Friends
Lego Friends
Lego Friends

Lego 2013 til piger

Lego wear 2013
Lego Wear 2013
Lego wear 2013

Lego 2013 til drenge

Gå direkte til Webshoppen

Lego 2013
Lego wear 2013
Lego wear 2013

Lego 2013 forår – Lego børnetøj

Den nye kollektion fra Lego Wear har selvfølgelig sommer som emne, hvor der er specielt fokus på T-shirts, toppe, shorts, nederdele og kjoler. Hele kollektionen er som altid designet med optimal pasform og farver og snit der matcher trend og årstid.

Det nye Lego 2013 børnetøj har selvfølgelig det klassiske Lego Wear snit, men du finder også i Lego 2013 børnetøj med print af de mest populære figurer som børnene elsker.

Forårskollektionen har selvfølgelig også regntøj på programmet. Regntøj fra Lego Wear er regntøj til børn der passer til det danske vejr. Og skulle det blive for koldt, kan du altid give dit barn en shoft shell jakke eller fleece jakke indenunder regntøjet så de holder sig både tørre og varme på en kold og regnfuld sommerdag.

Lego regntøj til børn er 100% vind og vandtæt, har svejsede sømme, 3M reflekser og aftagelig hætte for optimal sikkerhed.

Lego regntøj
Lego flyverdragt
Lego Flyverdragt

Lego børnetøj er høj kvalitet

Lego Wear er produceret med tanken om, sjovt, funktionelt og komfortabelt børnetøj i den bedste kvalitet. De er bla. blevet præmieret for deres unikke overtøj og så melder alle børnetøjsbutikker om en meget lav ombytningsrate, hvilket skal forstås sådan, at Lego børnetøj passer børnene og børnene er glade for tøjet, som er slidstærkt og holder facon og farve, vask efter vask. Lego 2013 er bestemt værd at kigge nærmere på og måske du samtidig falder over et godt tilbud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.