Klar til første skoledag! Hvilket tøj skal dit barn have på?

Smart børnetøj til første skoledag fra de bedste mærkerNår første skoledag melder sig glæder børnene sig. Kan du huske da du selv havde første skoledag og hvor stor en festdag det var for dig og kan du også huske at du tænkte meget over hvilket tøj du skulle have på?

Ligegyldigt om det er føste skoledag med start i 0. klasse eller det er første skoledag i 9o. klasse så er det en vigtig og spændende dag for dit barn hvor et nyt skoleår venter med mange spændende fag og ny læring.

Gå til Webshoppen

For de fleste børn betydet tøjvalget noget, men måske nok mest for de fleste piger, der for nogen begynder at planlægge 1. skoledag flere uger i forvejen. Jeg kan i hvert fald godt huske spændingen op til dagen og hvordan jeg gik og planlagde mødet med de gamle skolekammerater hvor vi skulle snakke om, alt de spændende der skulle ske det kommende skoleår. I spændingen op til, var jeg også igennem klædeskabet mange gange og mor og far blev ofte mindet på, at nyt og flot tøj var passende til dagen.

Nu er det så meget nemmere (og billigere) i shoppen finder du mange gode valg til Back To School eller første skoledag. Børnene er også vokset siden sidste år, så hvorfor ikke også nyde godt af de mange tilbud på billigt børnetøj og Back To School tilbud.

1. skoledag er også at skoletasken er gået igennem og måske en ny er købt. Læs mere om skoletasker og hvad du skal huske der skal være klar til første skoledag her.

Du kan også allerede nu finde sommertilbud på vintertøj, eks. billige vinterjakker eller blot en ny efterårsjakke. Til de mindre er der også gode tilbud på flyverdragter.

Første Skoledag står selvfølgelig først for men, at købe vintertøj i sommerhalvåret er altid en god ide, da lagererne skal tømmes til de nye kollektioner, hvor vintertøj og efterårstøj sølges ekstra billigt. Så selvom det er sidste års kollektion så er en flyverdragt eller jakke som du synes var smart sidste vinter, stadig smart.

Du får derfor ekstra meget for pengene nu, istedet for at vente. Så når du alligevel kigger på børnetøj til Første skoledag, så kan du jo passende se efter de gode tilbud på vintertøj og spare mange penge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.