Efterårsnyheder fra Katvig og efterårsnyheder fra Lego

Katvig nyheder til drenge
Katvig nyheder til piger

At skolerne starter efter sommerferien er lig med, at efteråret nærmer sig – og efterår betyder udskiftning i dit barns garderobeskab. Sommerkjolerne, de korte t-shirts og sandalerne skal skiftes ud med de længere bukser og tøj, der kan holde til lidt koldere vindstød, leg i bladene der falder fra træerne og de mere kølige aftener ved spisebordet. Alle disse behov skal sammensættes i et sæt tøj, og nogle mærker er bedre end andre. Vi har udvalgt de bedste billige efterårsnyheder fra Katvig og Lego til dig og dit barn. Der er striber, glade farver og lækker kvalitet til gode penge, så der kan være noget tilovers til en eventuel efterårsferie med hele familien. Læs mere nedenfor.

Efterårsnyheder fra Katvig til spædbørn

Katvig leverer gang på gang kvalitet i allerhøjeste grad, og de formår altid at charmere en med deres glade farver og søde detaljer. Et eksempel er denne bedårende Katvig Fleecedragt, som er 100 % økologisk. Detaljen med trykknapper fra hals og ned til foden gør den let at klæde dit barn i.

Du kan få Katvigs fleecedragt med både mørkegrønne og lilla detaljer, så der er noget for begge køn. Stoffet er lækkert blødt og vil holde dit spædbarn dejlig varm. Brug den som en efterårsheldragt udendørs med et hverdagssæt indenunder og alle vil falde i svime over, hvor kært dit barn ser ud. Dragten kan købes i størrelserne 62 – 2 år.

Katvig fleecedragt til de kolde dage

Set til 449,95

Et andet charmerende stykke tøj til spædbørn fra de gode efterårsnyheder fra Katvig er denne stribede langarmede bodystocking. Byt den kortærmede sommerbodystocking ud med denne også enkle model og gør det nemmere for dig selv at holde dit barn varm.

En billig efterårsnyhed taget i betragtning af at Katvigs bodystocking er lavet af 100 % økologisk bomuld; bedre chance for tøj der ikke kradser og som dermed er lækkert og behageligt for dit barn at bære dag efter dag. Fås også i pigefarver og kan købes i størrelserne 56 – 2 år.

Katvig body - økologisk bomuld

Set til 199,95

Efterårsnyheder fra Lego til spædbarnet

Lego wear har altid haft sans for at kreere tøj, der appellerer til dit barns fantasi, samt har de mest fantastiske motiver på. Denne drengetrøje med et stort løvehoved på maven er helt bestemt et eksempel på dette.

Trøjen kan fås op til 4 år. Er dit barn helt vild med natur, eller elsker at føle sig lidt sej, så er denne trøje lige noget for ham/hende. Trøjen er lavet i 100 % bomuld, og vil derfor holde dit barn varm fra efterårets kulde. En herlig efterårsnyhed til billige penge.

Lego Wear efterårs nyheder

Set til 199,95

Efterårsnyheder fra Katvig til det lidt ældre barn

Er dit barn fra 2 år til 8 år, kan de være så heldige at bliver ejer af denne super lækre Katvig dunjakke. Hætten er aftagelig, og der er et Katvig logo på skuldrene, som fungerer som refleks, så dit barn altid vil kunne ses på selv de mørkeste steder.

Katvig er kendt for god kvalitet, så ved at spendere penge på en sådan jakke, ved du, at den vil holde mere end bare et år; også med mudderleg, skovture, klatring i træer og meget mere. Børn elsker at lege udendørs, og det ved Katvig.

Lækker Katvig dunjakke til børn

Set til 699,95

Efterårsnyheder fra Lego til det lidt ældre barn

Der er musik, der er spræl og der er livsglæde. Din pige vil elske dette par leggings, hvis hun er en pige, der også har lidt vildt og drenget over sig – de giver lige den rette kombination. Med elastik i taljen og lækkert blødt stof vil din pige helt bestemt føle sig godt tilpas i denne efterårsnyhed fra Lego.

Leggings-paret er lavet af 96% bomuld og 4% elastik, så der er masser af mulighed for at bevæge sig godt i dem. Ideelt til både gymnastikleg, udendørsleg og afslapning indendørs. Kan købes i størrelserne fra 4 år til 10 år.

Lego Wear Freinds leggings

Set til 249,95

Dette er kun et lille udpluk af alle de dejlige efternyheder fra Katvig og Lego Wear. Du finder selvfølgelig alle efterårsnyhederne i webshoppen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Efterårsnyheder fra Katvig og efterårsnyheder fra Lego, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.