Danefæ 2013 – Danefæ nyheder

Danefæ 2013Danefæ børnetøj er ude med deres nyheder for 2013 og der er rigtig meget flot og spændende børnetøj. Temaet er gul hvorfor der på mange af modellerne kan findes den dejlige gule farve.

Danefæ kjole 2013

De nye kjoler fra Danefæ er friske i farverne og skønne at se på. Der er både enkle kjoler med et simpelt snit og der er en kjole til de små piger med en smart flæsekant i flere farver.

Danefæ 2013
Danefæ tilbud
Danefæ børnetøj

Danefæ t-shirt nyheder

De nye t-shirt signaler glæde og sommer og flere af dem har det kendte logo på brystet.

Danefæ bukser 2013

De nye bukser fra Danefæ er selvfølgelig tro mod stilen og er både i ensfarvet men de fleste er med de flotte striber der kendetegner Danefæ børnetøj.

Danefæ 2013 er igen i år en kollektion der oser af sol, sommer og glæde hvor der for hele kollektionen er gældende at kvaliteten som altid er helt i top, mange smarte og flotte striber, tøjet er praktisk og hyggeligt og skal være behageligt til den danske sommer som både er varm og kølig.

Selvom der er masser af nyt tøj i den nye kollektion vil der, i løbet af foråret løbende blive tilført nye designs og modeller. Specielt vil der komme modeller i deres meget populære regntøj og overtøj.

Danefæ dameregnfrakke

En af de største succes Danefæ har oplevet, var da de introducerede en smart og farvestrålende regnfrakke til damer som allerede nu er blevet en klassiker som kvinderne elsker.

Danefæ voksenjakke
Danefæ voksenjakke
Danefæ voksenjakke

Danefæ voksenjakke er lækre og rigtig smarte hvor der er modeller i alle størrelser og kropstyper. Har du først haft en danefæ voksenjakke vil du med garanti værdsætte den høje kvalitet, smarte design og flotte farver.

Vil du vide mere kan du her læse mere om Danefæ børnetøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.