Danefæ børnetøj og Molo børnetøj

Danefæ børnetøjDanefæ Børnetøj

Har du nogensinde hørt om børnetøj, der er lækkert at bære og samtidig lærende for barnet selv? Det danske tøjmærke Danefæ børnetøj og Danefæ babytøj har med sin inspiration i den nordiske mytologi samt det varierende skandinaviske vejr fundet en niche inden for netop dette omtalte emne: at lære samtidig med du bærer tøjet. Motiver som ‘Den Lille Havfrue’, nordiske vikinger, svaner mm. pryder deres tøj, som indbefatter alt lige fra vinterjakken og elefanthuen til den mere hyggelige hættetrøje. Deres kollektioner spænder vidt, hvilket gør dem alsidige for forælderen, der forelsker sig i netop dette mærke.

Danefæ børnetøjDanefæ børnetøj mærket interesserer sig desuden meget for, at deres børnetøj er 100 % fri for sundhedsskadelige stoffer, hvorfor det også er utroligt at de samtidig kan kreere billigt børnetøj, som den almene familie kan klare at betale sig fra. Hvad angår design har Danefæ børnetøj to ord, de følger, når innovative tanker skal føre til nye kollektioner: ironi og leg. Deres tøj er har sprudlende farver, striber mm. sammen med de nævnte logoer, som selv oser af leg og ironi. Det er tøj, der gør en glad, og som barnet får lyst til at bære, da det appellerer til deres sind – og med en samtidig ikke-eksisterende risiko for allergifare, har dette mærke klart noget at byde på, når det angår billigt Danefæ børnetøj på markedet til trods for, at det er en mærkevare.

Billigt børnetøj fra MoloMolo børnetøj

Det danske mærke Molo børnetøj har barnet i fokus, når de tænker på design. De producerer børnetøj, der er spændende og interessant og mikser samtidig dette med at leve op til forælderens krav om funktionalitet og god plads til bevægelse. De ser barnet som individ og vil give dem lov til at lege med outfits med henblik på at skabe egen personlighed og ‘look’.

Molo finder i sit børnetøj en balance mellem det fine engleblide og det rå. Unikhed er selve idealet for børnetøjsmærket, så for forælderen der søger billigt børnetøj til sit barn, som er mellem 0-10 år, vil dette mærke bestemt være et godt bud. Det er billigt børnetøj i forhold til, hvad du får for pengene; og Molo børnetøj er endda kåret som det bedste danske mærke i 2012.

Molo børnetøj findes i alle kategorier, lige fra en gennemtænkt flyverdragt, vamsede fleece og regntøj i højeste kvalitet, til smarte kjoler, jeans og t-shirts.

Jagten på det unikke

Som forælder ønsker du ofte at købe det tøj, der får dit barn til at stråle. Nogle børnetøjsmærker fokuserer udelukkende på funktionalitet og intet andet, men vi har her fundet to mærker, der også ser en dyd i at kreere designs, der netop opfylder dette ønske. De er unikke, og hvem ønsker ikke at bære noget unikt og lækkert?

Danefæ og Molo producere børnetøj i følgende kategorier:
Danefæ heldragt, Danefæ bodystocking, Danefæ bukser, Danefæ jeans, Danefæ kjole, Danefæ vinterjakke, Danefæ buksedragt, Danefæ bluse, Danefæ hættetrøje, Danefæ t-shirt, Danefæ badedragt
Molo flyverdragt, Molo regntøj, Molo kjole, Molo babykjole, Molo bukser, Molo babybukser, Molo jeans, Molo t-shirt, Molo bluse, Molo fleece jakke, Molo softshell, Molo bodystocking, Molo sengetøj, Molo rygsæk, Molo penalhus, Molo bælte, Molo Hipster, Molo natkjole

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.