Børnetøj i stor størrelse og smart design til buttede, runde og overvægtige børn

Har du problemer med, at finde smart og moderigtigt børnetøj i stor størrelse til buttede og overvægtige børn? Ikke mere, vi har fundet en rigtig lækker online butik, med moderigtigt og billigt børnetøj, hvor der er taget højde for ekstra livvidde og en rigtig god pasform til buttede børn.

Det er aldrig rart for børn ikke, at kunne få tøj der sidder godt og passer til kroppens figur og slet ikke hvis det er til et overvægtigt barn. Og som os voksne gælder det også for vores børn, ingen er lavet ens og derfor kan vi heller ikke med god samvittighed tvinge buttede børn til, at gå i tøj der sidder dårligt og stramt, med dertil ubehag og for nogen drilleri til følge. De børn der er overvægtige skal derfor også have mulighed for børnetøj i stor størrelse.

This slideshow requires JavaScript.

Børnetøj i stor størrelse

Selvom det er billigt børnetøj er det bestemt ikke dårlig kvalitet. Børnetøjsmærkerne er alle mærker der har været på markedet i mange år, hvilket i sig selv er tegn på god kvalitet og godt design.

Billigt børnetøj til buttede børn kommer fra mærkerne: Claire Plus – pigetøj, Claire New Facts – drengetøj, Blue Effect Jeans, Lemmi dreng, Lemmi pige, X-Boys, X-girls, SMS dreng og SMS pige.

Sortimentet i online butikken med børnetøj i stor størrelse udvælges med stor omhu, hvor vægten ligger på billigt børnetøj i høj kvalitet, så det holder til børnenes tumlen, men der vurderes også nøje ud fra hvad trenden er, så også de børn der skal bruge store størrelser kan få moderigtigt og smart tøj.

Moderigtigt børnetøj til buttede børn

Der er nu slut med, at “nøjes” med en slasket t-shirt der for at passe så nogen lunde, er købt i stor størrelse, men tøj der ikke er designet til de rigtige former sidder bare ikke godt. En problemstilling der ikke tages så meget hensyn til, men det er heldigvis slut nu. Alt tøjet i webshoppen er designet med det korrekte snit, som børnetøj i stor størrelse skal, så det sidder perfekt og føles rart for dit barn og så er det moderigtigt børnetøj til buttede børn.

Det er også slut med, at købe jeans der er alt for lange for, at få den korrekte livvidde. De fleste jeans i sortimentet har elastik så det bare passer med det samme, så du er fri for, at lægge bukserne op.

Hvis du vil være sikker på, at du køber tøjet i den rigtige størrelse, så er der nogle mål du skal tage på dit barn. På webshoppen er der en udførlig guide til hvordan og hvor du tager de korrekte mål så du kan købe moderigtigt børnetøj i stor størrelse som sidder perfekt.

Regntøj til buttede børn

Regntøj er noget mere simpelt, at købe til børn der har brug for børnetøj i stor størrelse. Regntøj er nemlig næsten altid store i størrelsen, så hvis du blot har i tankerne, at det meste regntøj til børn næsten altid vil passe, så er det bare at finde det regntøj du og dit barn synes bedst om.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Børnetøj i stor størrelse og smart design til buttede, runde og overvægtige børn, 6.4 out of 10 based on 8 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

One Response to Børnetøj i stor størrelse og smart design til buttede, runde og overvægtige børn

 1. lisbylanser@gmail.com 27. juni 2017 at 19:09 #

  Hvor er det dejligt, at der er nogen der gider hjælpe de overvægtige børn med også at kunne gå i smart tøj. Det er ikke ligefrem det butikkerne flyder over med. Dejligt initiativ 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.