Guide og tips til at handle billigt børnetøj på internettet

Som hverdagen ændrer sig, er det nemmere for mange familier at købe billigt børnetøj online i stedet for at handle fysisk i butikkerne, men hvordan figurerer man rundt i internettets mange webshops til børn for at finde frem til billigt børnetøj? Har du et favorittøjmærke til dit barn giver det med garanti en nemmere søgning, end hvis du kun søger på ”kjoler til børn” – men hvad skal du også huske på, når du er i færd med at shoppe til dine børn online? Vi vil i denne artikel give dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal finde samt købe billigt børnetøj i en online webshop.

Billigt børnetøj

 

På Cheapkids.dk er en af de ting vi gør, at hjælpe dig med at finde billigt børnetøj og børnetøj på tilbud fra de bedste mærker. Her under kan du gå på opdagelse i flere af vores kategorier med billigt børnetøj, billige børnesko, guides og tips samt oversigt over lagersalg.

Billigt børnetøj finder du således

Vi vil selvfølgelig altid anbefale, at du bruger vores guides og fundne tilbud på børnetøj, både på bestemte børnetøjsmærker og på No Name – billigt børnetøj men når det er sagt og hvis du ikke er interesseret i et bestemt mærke, men bare ønsker at finde rigtig billigt børnetøj, kan du prøve at skrive ”billigt børnetøj webshop” på Google.

En masse søgeresultater kommer frem, men husk på, at det ikke altid er på side 1, du finder rigtig billigt børnetøj. Hav lidt tålmodig og klik videre på side 2,3 og 4. Det er en sand skattejagt, og der er mange skatte at finde på internettet, når billigt børnetøj skal findes frem. Det kan føles, som når en nål skal findes i en høstak, men som vores tider udvikler sig, kommer der flere og flere nåle i høstakkene, så det bliver nemmere og nemmere for dig som forælder at finde de helt rette ”børnetøjswebshops”.

Nogle hjemmesider du vil komme ind på, når du søger på billigt børnetøj, er desuden heller ikke ”helt rigtige” webshops, men er rådgivningssider. De giver dig anbefalinger af forskellige mærker og linker direkte videre til de sider, de selv ved, er gode nok til at blive anbefalet videre. Dette kan give dig et bedre overblik og forståelse for de forskellige mærker. Vi på cheapkids.dk er f.eks. en af disse sider, og alt hvad vi linker til, kan vi selv stå inde for.

Kildekritik – hvem sælger billigt børnetøjet?

Nutidens folkeskole- og gymnasiebørn bliver ’punket’ for at huske den vigtige kildekritik, når der skal skrives historieopgave, men det er nu ikke kun i historie, man skal huske denne. Kildekritik handler om at tænke over, om den kilde, du finder viden fra, er pålidelig. Altså er det ikke kun dine børn, der skal benytte dette redskab; det kan også komme dig som forælder til gode. Nettet er fyldt med webshops, der sælger billigt børnetøj, og nogle er mere sandfærdige end andre, men det kan til tider være svært at gennemskue, hvilke der er troværdige. Og da mange forhandlere ved, at billigt børnetøj er nemt at sælge, kan der hurtigt opstå falske webshops med salg af børnetøj. Nedenstående liste giver dig som forælder en oversigt over, hvad du skal kigge efter, når du kommer ind på hjemmesider, der sælger billigt børnetøj:

1)     Hvad er dit førstehåndsindtryk? Er siden præsentabel, uden stavefejl, overskuelig?

2)     Har den en ”vilkår & betingelser”/”handelsbetingelser”– kategori? Dette er et krav for webshops, så dette er bestemt værd at kigge efter. Denne kategori står som oftest nederst på siden blandt de små menuer.

3)     Står der adresse, telefonnr., CVR-nr. samt en fornyet copyrightdato? Kig efter dette nederst på forsiden. Alt dette bør også være et krav for en webshop og du skal ikke handle steder hvor du ikke kan se hvem der er sælger.

4)     Har de kundeservice? De fleste webshops sørger for at have en kundeservice, for at det er nemmere for kunden at kontakte siden, hvis der opstår problemer med fragt eller andet. Et ja-svar på dette spørgsmål gør det nemmere og mere sikkert for dig i sidste ende.

5)     Dan dig et overblik over returforhold og sidens varepolitik med at give pengene tilbage. Nogle webshops tager ikke varer retur, og hvis du er i tvivl om størrelsen på børnetøjet, vil dette nok være en smule ærgerligt. Der er dog mange, der netop har gode returaftaler, så du skal ikke miste modet. Loven er dog klar og giver dig mindst 14 dages fortrydelsesret på online køb.

6)     Nogle webshops der sælger børnetøj er oprettede på trustpilot, og da denne side er alle folks sandhedsguru, kan du prøve at søge på webshoppens navn derinde for at læse anmeldelser. Det er dog ofte ikke et dårligt tegn, hvis du ser, at hjemmesiden ikke er oprettet på trustpilot; siden kan være nystartet eller andet.  Vær dog også opmærksom på, at der kan laves ”falske” anmeldelser, både positive og negative.

7)     Læs om webshoppens betalingssystem. Kan du betale med kreditkort eller hvordan og hvorledes? Er du i tvivl om noget, bør du altid kontakte siden, før du gennemfører et køb. Accepter aldrig bankoverførsel, da du derved ikke kan annullere dit køb. Kig desuden op i fanen hvor du skriver links. Under dit køb skal du kunne se en nøgle, som viser, at dine data bliver krypteret og sikret.

8)     Følg din mavefornemmelse.

Hvis du følger disse punkter, kan du ikke komme helt galt i byen.

Webshops VS fysiske butikker

Billigt børnetøj kan både findes på nettet og i fysiske butikker, men som med alt andet, er der et langt større udvalg og mere konkurrenceprægede forhold på nettet end i fysiske butikker, så på denne måde har du nemmere ved at finde det helt billige børnetøj, du egentlig leder efter. Som forælder til især spædbørn har du ikke meget tid til at tage ud i byens gågader for at kigge efter diverse tøjsæt, så her er det jo helt optimalt at benytte Googles søgemaskine med sætningen ”billigt børnetøj”. En ekstra bonus ved at handle via webshops er, at alle detaljer om tøjstoffet mm. ofte står lige ved siden af det sæt børnetøj, du kigger på. I butikkerne skal du til at vende vrangen ud af og forsøge dig med at læse de små bogstaver på det lille mærke. Mange forældre tror fejlagtigt at dét at handle i fysiske butikker gør det lettere at finde kvalitetsbørnetøj og at det modsatte gælder med webshops. Men dette er ikke altid tilfældet. Mange forhandlere på webshops går meget op i at finde tøj med 100 % bomuld og andet. Vi på cheapkids.dk finder eksempelvis primært sider til dig, der sælger billigt børnetøj i høj kvalitet. Det er jo der, det helt store ”kup” gøres. Kvalitet til billige penge er et af de bedste køb.

Du kan trygt handle på nettet, men brug den opskrevne liste i denne artikel, og du vil nærmest altid kunne vide dig helt sikker på den pågældende ”børnetøjswebshops” troværdighed, specielt når du bruger vores guides til billigt børnetøj.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Guide og tips til at handle billigt børnetøj på internettet, 10.0 out of 10 based on 1 rating