Sovedragt eller køredragt til din baby

Når de små skal med i bilen eller sove i barnevognen, er en sovedragt eller køredragt helt perfekt. Det er altid vigtigt at sørge for, at din baby ikke sidder i træk og kulde, noget de nemt kan komme til når de sidder i en autostol eller når de ligger og sover i barnevognen.

En heldragt som Sovedragt eller køredragt er produceret til disse situationer. De er dejlig lune og langt de fleste har ombuk ved hænder og fødder så der kan lukkes af for vind og kulde til dit barns hænder og fødder.

Gå direkte til Webshoppen

Sovedragt eller køredragt
Racoon sovedragt
Katvig køredragt

Sovedragt eller køredragt i fleece

Langt de fleste sovedragter eller køredragter er lavet i fleece. Det gode ved en heldragt i fleece er, at de er gode til at regulere varmen og samtidig er de ikke særlig tykke, hvilket er en stor fordel når dit barn skal sidde i bilen eller sove i barnevognen. Som endnu en fordel er en fleece heldragt også dejlig blød.

Sovedragt eller køredragt i Velour

Nogle få producenter laver også en heldragt i velour, typisk til de allermindste. En heldragt i Velour er ikke så vindtæt som fleece men til gengæld er de utrolig bløde, noget de mindste helt sikkert synes om.

Sovedragt eller køredragt i softshell

Som med en velour heldragt er der nogle ganske få producenter der laver heldragter i softshell. En heldragt i softshell har den store fordel, at de er lidt vandtætte, hvilket helt klart er en fordel i det tilfælde at du også vil lade dit barn lege i dragten.

Jumpsuit til børn som sovedragt eller køredragt

En sovedragt eller køredragt kaldes i moderen sprog også en jumpsuit. En jumpsuit til børn dækker over en heldragt til børn der sagtens kan bruges som hverdagstøj. Den primære forskel er at en jumpsuit til børn ofte er lavet i lækkert blødt bomuld og ikke i fleece, softshell eller velour.

Med eller uden hætte

En sovedragt eller køredragt fås med eller uden hætte. Om du vælger en sovedragt eller køredragt med eller uden hætte er en smagssag. Flere af modellerne fås i dag med aftagelig hætte. Ulempen ved en fast hætte kan være, at den sidder i vejen når dit barn skal have en sommerjakke eller vinterjakke udenover. Men modsat så glemmer du aldrig en hætte.

Sovedragt eller køredragt fra de bedste børnetøjsmærker

Reima fleecedragt er typisk meget enkle i designet, hvor i mod fleecedragter fra Katvig, småfolk og specielt Phister & Philina er heldragter der designmæssigt er søde og med tydelig tanke på babyer.

For dem alle er det dog gældende at kvaliteten er helt i top og selv de mindste detaljer er der tænkt på.

Billig sovedragt eller køredragt

En heldragt er ikke speciel dyr og ikke et køb der vil holde dig søvnløs ret længe. Priserne starter typisk lige under 200 kr. for de rigtig gode heldragter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.