Sommerdragt til de små guldklumper

Når solen har fået magten er det på tide, at lade de små kravle/gå i en sommerdragt til børn, så de kan mærke hvor dejligt sommeren er og hvor skønt det er at have sommertøj på.

Sommerdragt til børn fra de bedste mærker

Nogle af de sødeste sommerdragter til børn finder du fra Name it, Hummel, Småfolk, Krutter, Katvig, Joha og mange flere.

Gå direkte til Webshoppen

Sommerdragt til børn
Sommerdragt til børn
Sommerdragt til børn

Sommerdragt pige
Sommerdragt pige
Sommerdragt pige

Til pigerne findes der nogle rigtig søde og feminin sommerdragter der er specielt designet til piger hvor der er elastik ved taljen, så det ligner en t-shirt og shorts der er sat sammen.

Når du vælger en sommerdragt får du en dragt der er designet til at blive brugt uden andet tøj udover. Dvs. en bodystocking er typisk beregnet til, at barnet har den på inden under andet tøj, det er ikke meningen med en sommerdragt til børn og også derfor de adskiller sig fra en typisk body. Typisk er en sommerdragt også med et design der er til brug uden andet tøj uden på.

En sommerdragt til børn, fåes med korte ærmer og benløse (som en almindelig body) men de fåes selvfølgelig også med korte ben og lange ben. De fleste modeller har knapper i skridtet og er det en sommerdragt med ben har den ofte knapper helt ned, så det er nemt at skifte den lille guldklump.

Sommerdragt på tilbud

Selv når sommeren står for døren og priserne derfor ofte er normalpriser, kan du i webshoppens sortiment altid finde nogle modeller der er på tilbud og hvor du nemt kan spare 30% på en sommerdragt.

Sommerdragt som badedragt

Billig UV badedragt

Billig UV badedragt
Billig UV badedragt

En normal sommerdragt til børn er ikke beregnet til at bade i, her kan du i stedet vælge en badeheldragt. Du finder nogle rigtig søde og smarte badeheldragter, som bliver mere og mere populære. Det med god grund, da de ud over er lavet i badetøjsstof, så er de fleste også UV beskyttende, så dit barn ikke bliver udsat for alt for meget sol. En helt anden fordel ved UV badetøj til børn er, at de giver en lille opdrift, der hjælper dit barn med at holde sig i overfladen.

Hummel og Småfolk er to af de virksomheder der laver rigtig mange UV bade-heldragt eller blot badetøj til børn. Deres modeller er både praktiske, men også rigtig søde og smarte.

Vil du have endnu mere sikkerhed for for dit barn når I bade enten ved stranden eller i svømmehallen, så skal du vælge en let neoprene dragt til børn. Der er perfekte til, at give god opdrift, så dit barn holdes oppe i vandet, der ud over sikre en neoprene dragt til børn, at dit barn kan holde varmen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.