Dåbsgave – find den perfekte gave til barnedåben

Økologisk babytøjEn dåbsgave er ikke altid nemt at finde, men vær sikker på, at de nybagte forældre vil være rigtig glade for babytøj og udstyr i dåbsgave.

I webshoppen finder du masser af varer der er perfekt som dåbsgave og i alle prisklasser både til piger og drenge og fra alle de bedste brands. I det store udvalg finder du lækkert babytøj og ligegyldigt om det er sparkedragter, huer, hagesmække du leder efter så finder du det her. Er du på udkig efter babytøj fra mærker som Molo, Joha, Name It så finder du det selvfølgelig også her.

Gå direkte til Webshoppen

Dåbsgave til den perfekte barnedåb
Skidragt til baby
Baby kjole

Sød sparkedragt til den lille ny
Babytøj fra Ralph Lauren
Dåbsgave på tilbud

Ekstra sød sparkedragt som dåbsgave
Sød dragt til baby
Bodystocking sampak med 3

Du kan også finde nogle andre mærker som Sanetta, Jacky Baby, Kanz og flere der designer lækkert og sødt babytøj der passer perfekt til en dåbsgave.

For alle varerne i afdelingen for dåbsgaver er, at de er udvalgt specielt til de mindste med vægt på kvalitet og sødt design. Kvaliteten skal selvfølgelig være i orden og derfor finder du også mest bomuldstøj der holder godt på varmen for de små skrøbelige piger og drenge.

I sortimentet finder du også babyudstyr som kravletæpper der næsten er undværligt udstyr og som enhver baby elsker at ligge og når tiden kommer, til at kravle på.

Det er nu ikke nu i afdelingen kaldet dåbsgave der passer som gav e til barnedåben. I alle de andre grupper i shoppen er der selvfølgelig også masser af muligheder til den perfekte dåbsgave. Du kan selv se efter, søgemulighederne er mange. Prøv eks. at finde det Brand du foretrækker og se alt det babytøj der er, eller søg på køn eller gruppe. Det er nemt at finde de bukser, jakken eller trøjen du leder efter.

Babysko som dåbsgave

En dåbsgave kan også være babysko eller sutter. Selvom de nyfødte ikke går endnu, så er det vigtigt at de små fødder holdes varme, noget sutter er perfekt til.

Gratis ombytning af dåbsgaven

Dåbsgaven skal også kunne byttes og i Zalando webshoppen er der de optimale muligheder. For det første er leveringstiden kun nogle få dage og kassen du modtager dåbsgaven i er forberedt til at du kan bytte babytøjet eller babyudstyret i og så er der med kassen en returseddel. Portoen er selvfølgelig betalt, så det er kun lidt tid du skal bruge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.