Bamser til børn i bedste kvalitet – søde og krammeklar

Bamser høre til ethvert børneværelse og barnevogn. Selvom de fleste bamser er søde, er det vigtigt at de er lavet i de rigtige materialer og overholder lovkrav om indholdsstoffer.

Gå direkte til Webshoppen

Bamse til børn

Søde bamser til børn i godkendt kvalitet 

Sutteklud til baby

Lækker og blød bamse

Billig bamse i bedste og blødeste kvalitet

Lækre søde og super bløde bamser til børn

Vores børn elsker bamser og de elsker, at kramme de bløde dyr. Specielt når børnene skal sove eller hygge med en film er en bamse til børn uundværlig. Bamsen bliver hurtigt barnets bedste ven og de fleste har en favorit bamse der også får site helt eget navn.

Bamser til guldklumpen skal være lækker blød og gerne i plys så børnene med det samme kan mærke blødheden der giver en afslappende fornemmelse og tryghed. Og hvem kan stå for det søde ansigt en bamse altid har, kombineret med det bløde plys.

Piger skal selvfølgelig have en lyserød bamse og drengene en blå bamse. Men de fleste babyer elsker også en nusseklud, som de bedre kan nyde og nusse sig selv med, eller mor og far kan nusse babyen.

Skal du bruge en dådsgave eller blot en fødselsdagsgave findes, der også andre bamser til børn end de traditionelle. Eks. en neutral Koala som små som store børn vil elske ved første syn. Den er ikke blot kun sød at kigge på, men også ekstra blød og lækker.

Bamser skal kunne vaskes

Bamser til børn skal vaskes en gang imellem, da de hurtigt kan blive beskidte ved, at være smidt på gulvet og ved generelt brug og opbevaring. Mange bamser kan vaskes i vaskemaskinen som godt nok er det nemmeste men også meget hårdt for bamsen og derved også potentielt en vaske metode der hurtigt kan ødelægge bamsen.

Brug derfor lidt ekstra tid og vask bamserne i hånden. Noget der hurtigt kan blive en leg og involvere din guldklump. Ved håndvask af bamsen laver du også lidt læring med børnene, som hurtigt lære vigtigheden ved vask og hvor sjovt det er, at være grundig med vask de rigtige steder på kroppen.

Sikkerhed er vigtigt for bamser

Ikke alle forstår vigtigheden i, at bamser er lavet i god kvalitet og overholder de europæiske standarder, så bamserne ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. I vores favoritshop er alle bamserne godkendt efter EN 71 standard, Azo farve direktivet 2004/21/EC og Cadmium direktivet 91/338/EEC som betyder, at bamserne til børnene ikke indeholder stoffer og kemikalier der kan skade barnet hverken gennem berøring eller ved at barnet eks. sutter på de søde bamser.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bamser til børn i bedste kvalitet - søde og krammeklar, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.