Katvig babytøj og Ej Sikke Lej babytøj

Babytøj fra KatvigKatvig babytøj

Katvig er et tøjmærke også med babytøj for kunden, der interesserer sig for økologi og kvalitet i form af lækkert or-ganisk uld, genbrugt polyester mm. Kvinden bag Katvig babytøj, Vigga Svensson, sætter en dyd i at styre et tøjfirma, der udelukkende er baseret på brug af økologiske varer og metoder, der ikke forringer jordens velvære. Mærket opnår konstant fornyelse i form af udviklende økologiske systemer, hvil-ket også gør det interessant for kunden at holde sig opsummeret. Som forælder er det oplagt at benytte netop dette mærke til sit barn og baby, da man ikke udsætter det for potentiel allergifare, at klæde det i ubehageligt tøj og lignende. Prismæssigt ligger Katvig babytøj oppe i en ende, der matcher alt andet økologisk tøj, men når man ser på det altid tilstedeværende 100 % bomuld og fokus på minimal forurening ved fremstilling af tøjet, synes prisen at være fair. Her stemmer kvantitet og kvalitet godt overens med hinanden. Se mere om tilbud på Katvig babytøj

Babytøj fra Ej Sikke LejEj Sikke Lej babytøj

Du ser en ugle, du ser mærket Ej Sikke Lej babytøj og for mange sætter dette miks tanker i gang om et børnemærke spækket med kreativitet, humor og glade farver. Modernistic Hippies kalder de selv brandet, og det klæder kollektionerne meget vel. Med et design der tager udgangspunkt i 70’erne kan looket vække mange glædesfulde minder hos en forælder, hvorfor det også vil passe den på-gældende forælders barn at blive iklædt i tøjet. Sjove farverige prints fanger ethvert barn, og når dette mikses med et stort fokus på funktionalitet, har brandet Ej Sikke Lej babytøj helt sikkert fundet sig en personlig niche. Ydermere er prisen overkommelig – dog også pga. at mærket ikke er 100 % øko-logisk og grønt.

Den lille seddel forneden i trøjen

Når du som forælder står og skal vælge tøj til din nyfødte baby, kører der ofte mange tanker gen-nem hovedet. De hyppigste er dog bekymringen om allergi, tøj der kradser og er ubehageligt og til sidst diverse stoffer, der til tider bruges i tøj, som kan gå ind og påvirke noget mod den lille babys hud. Derfor vælger mange at kigge på den lille seddel forneden i trøjen for at vurdere indholdet af forskellige stoffer. Ej Sikke Lej babytøj og Katvig babytøj kan klart anbefales i denne søgen efter godt brugbart tøj, da tøjet både er blødt, har lækkert design og er overkommelig, hvad angår pris.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.