Hunter gummistøvler til børn og voksne – Når kun det bedste er godt nok

Hunter gummistøvlerHunter gummistøvler til børn og voksne er til dig hvor kun det bedste er godt nok. Hunter gummistøvler er håndlavet i Skotland af 100% naturligt gummi og nu findes de fleste modeller også til børn.

Gå direkte til Webshoppen

Hunter gummistøvler til børn
Hunter gummistøvler til børn
Hunter gummistøvler til børn

Hunter gummistøvler til børn
Hunter gummistøvler til børn
Hunter gummistøvler til børn

Hunter gummistøvler til kvinder

 

 Hunter gummistøvler

De fleste kvinder har allerede fundet det både praktisk og super smart, med et par Hunter gummistøvler. Hunter gummistøvlerne til kvinder er typisk ekstra lange og går helt op til lige under knæet. En ekstra gevinst ved de håndlavede gummistøvler fra Hunter er, at de ikke er til at slide op. 100% naturgummi og en lækker slå gør, at du og børnene sagtens kan gå i støvlerne dagen lang.

Gummistøvler til børn i mange farver

Hunter gummistøvler til børn findes i et utal af farver men fælles for dem alle er, at de har det let genkendelige Hunter mærke på fronten.

Vil du gerne kunne bruge dine egne eller lade dit barn bruge sine Hunter gummistøvler når det er efterår/vinter kan du købe nogle special produceret fleecesokker, der passer perfekt til gummistøvlerne. Fleecesokkerne har en bred kant foroven som bukkes udenom gummistøvlerne og giver dem derved et helt nyt look. Det er gummistøvle mode på højt plan.

Gå direkte til Webshoppen

Hunter Fleecesok
Hunter Fleecesok
Hunter Fleecesok

Sikkerheden er der også tænkt på. Hunter gummistøvler til børn har bagpå reflekser der gør og dit barn også ses bagfra når det er mørkt.

Hunter gummistøvler er traditioner

Gummistøvler fra Hunter er håndlavet siden 1856 og er en af de ældste producenter af gummistøvler. Hele produktionen af Hunter gummistøvler, er bygget på gammeldags håndværk tilsat moderne hjælpemidler. Så når det tager op til en uge, at lave et par Hunter gummistøvler til børn, så ved du også at det er kvalitet.

Mange kvinder bruger Hunter gummistøvler i deres daglige garderode og indrømmet, vi er selv med på den mode, så lad dog også børnene være med og lad dem gå i Hunter gummistøvler til børn.

Hunter gummistøvler til børn og voksne er ikke billige gummistøvler men heller ikke de dyreste. Kvalitet, pasform og design taget i betragtning, vil det med tiden faktisk blive billige gummistøvler, da de ikke skal udskiftes i mange år.

Af andre gummistøvler i meget høj kvalitet men til færre penge finder du eks. Viking gummistøvler og Bundgaard gummistøvler som også er meget populære gummistøvler til børn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hunter gummistøvler til børn og voksne - Når kun det bedste er godt nok, 5.7 out of 10 based on 7 ratings

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.