Gummistøvler til børn fra Viking, Bundgaard og Hummel

Viking gummistøvler til børn

Viking designer gummistøvler til børn, som relaterer til børns fantasier og får dem til at bære skoene frivilligt. Deres design har børnerelaterede detaljer og ofte jordnære farver. Du får hos Viking noget for pengene, da de får dit barns fødder til altid at være varme samt er behagelige at have på og ydermere har et design, der passer til et barns verden uden at være for farverige.

Se alle modeller og priser i Webshoppen

Viking gummistøvler til børn
Gummistøvler fra Viking til børn
Viking gummistøvler til børn

Bundgaard gummistøvler til børn

Bundgaard gummistøvler henvender sig til børn, der har bredere fødder. Deres designs er modsat Vikings præget af mere prangende farver, men de holder dog samtidig den enkle stil uden for mange figurer. Dette look kan for mange forekomme meget luksuriøst.

Se alle modeller og priser i Webshoppen

Gummistøvler fra Bundgaard
Gummistøvler fra Bundgaard til børn
Bundgaard gummistøvler til børn

Hummel gummistøvler til børn

Hummel gummistøvler til børn er en smule billigere end de ovenstående, men mange forældre er glade for netop dette mærke, da Hummel formår at levere gummistøvler til børn, der ser interessante ud for barnet, samtidig med at de kan holde vandet ude. Der er her ikke et typisk look, men der ses ofte et twist i kanten, der skal omfavne læggen på benet, som har en buende form.

Hummel producerer ikke så mange modeller af gummistøvler til børn, men dem de laver finder du her til de bedste priser.

Hummel gummistøvler
Gummistøvler fra Hummel
Hummel gummistøvler til børn

De perfekte gummistøvler

Alle tre mærker er præget af kvalitet kombineret med en overkommelig pris, så nu er det kun op til dig at vælge de perfekte gummistøvler til netop dit barn!

Vådt vejr men dårligt fodtøj

Følelsen af kolde fugtige fødder er bestemt ikke behageligt, og dette er noget næsten alle har oplevet, hvis de har travet rundt i et fodtøj, der ikke just kan håndtere Nordens til tider kolde regnfulde vejr. Som barn kan man ikke modstå at hoppe rundt i vandpytter, mudder mm., når muligheden byder sig, og for netop disse små væsner kræves det af de voksne at klæde dem i tøj, der kan modstå sådanne finurligheder.

Viking gummistøvler er et norsk mærke, som blev etableret i år 1920. Mærket er sammen med Hummel og Bundgaard et af de førende brands inden for fodtøj, der fokuserer mangt og meget på kvalitet i form af varme vandafvisende gummistøvler. Viking, Bundgaard og Hummel gummistøvler formår alle at kombinere kvantitet med kvalitet. Børns velvære er noget af det vigtigste, hvorfor man som forældre virkelig bør overveje, om det er smart med ‘must-have’-tøj som overtøj at gå så langt ned i prisen, at det påvirker kvaliteten. Derfor har vi lavet denne research af tre gode men generelt billige mærker, som ikke ribber dig komplet for alle dine penge.

Er du i tvivl om hvilken størrelse dit barn bruger, kan du med fordel finde vores beregningstabel hvor du selv kan udregne dit barns skostørrelse. Tabellen finder du helt øverst på siden.

Husk også regntøj

De bedste og billigste gummistøvler fra Bundgaard, Viking eller Hummel kan være ligegyldige, hvis dit barn ikke har et godt sæt regntøj. Vi har tidligere fundet nogle af de bedste mærker indenfor regntøj til børn og beskrevet og testet flere af dem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gummistøvler til børn fra Viking, Bundgaard og Hummel, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.