Shorts er undværligt når solen skinner – se de nye modeller her

Nu er vejret for alvor shorts vejr og vi har derfor kigget på de bedste mærker og fundet de nyeste shorts til børn, som er praktiske, smarte og i allebedste kvalitet.

I webshoppen finder du smarte shorts fra de bedste mærker. Der er bland andet søde og korte bukser fra Danefæ, med smarte detaljer og i klassisk Danefæ design. Der er selvfølgelig også de meget populære LEGO shorts som mange børn elsker med deres klassiske og smarte stil.

Find alle drenge shorts i Webshoppen

Find alle pige shorts i Webshoppen

korte bukser til drenge
korte bukser til drenge
korte bukser til drenge

Korte bukser til drenge
Korte bukser til drenge
Korte bukser til drenge

Korte bukser til piger
Korte bukser til piger
Korte bukser til piger

Shorts finder du også fra andre mærker som, Me Too, Minymo, Molo, Ej Sikke Lej, Joha og mange flere. Det er alle shorts til børn i bedste kvalitet og i smart eller klassisk design og lange de fleste korte bukser passer godt til en smart t-shirt.

Knickers til børn

Til de større børn er knickers et hit, specielt til skolebrug og til sommerfest. Fordelen er, at knickers stadig er dejlig lette at bruge men er også lidt varmere hvis vejret slår om og så er knickers ofte mere smart og moderne.

Lange shorts til de mindste

Knickers til baby
Lange shorts til baby
Lange shorts til baby

Shorts til de mindste kan med fordel være shorts med lange ben. Det giver fordelen af at dit barns ben er mere beskyttet mod solens stråler, men stadig har den luftige følelse der er, at have korte bukser på.

Lad børne vælge sine favorit shorts

Vi har det alle sådan, at vi har favorittøj og selvfølgelig har børnene også dette og måske 1-2 par favorit shorts. I takt med at solen skinner og varmegraderne stiger vil vores børn bruger deres shorts oftere og oftere. Når det sker er det jo kedeligt, at de kun har et eller to par korte bukser de vil bruge.

Det værste er, at dette ene par shorts skal vaskes flere gange i løbet af ugen for dit barn skal jo også gerne have rene shorts på, i hvertfald fra morgenen, at de så i løbet af dagen bliver beskidt er jo kun positivt, at der bliver leget og tumlet. Sjovt er det selvfølgelig ikke, når der skal vaskes hele ugen. Måske er barnets ynglings shorts fra sidste år og så er det måske ved, at være for små eller ser meget forvasket ud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.