Leggings smarte og klassiske til enhver børnegarderobe

Leggings er uundværligt året rundt og en enkel måde, at klæde dit barn sødt og praktisk. Her finder du leggings til store og små, klassiske eller farverige – til hverdag og fest, sommer og vinter.

Gå direkte til Webshoppen

Leggings til børn
Børnetøj
Leggings til børn

Børnetøj
Børnetøj
Børnetøj

 

I shoppen finder du alle former for leggings. Der er enkle ensfarvede over til til de mere modige med farverige mønstre. Priserne er også til, at forstå og som starter ved 31 kr. for et par enkle Joha leggings.

De ensfarvede er perfekte til basisgarderoben fordi de næsten passer til enhver kjole eller trøje hvor imod de farverige mere passer til nogle få kjoler eller trøjer. Leggings er også perfekte når det er koldt da de nemt kan bruges inden under eks. bukser som ekstra isolering. Du finder selvfølgelig også leggings i mere kraftig kvalitet som er designet til vinterhalvåret.

De leggings du finder i shoppen er alle i super kvalitet og fra alle de bedste mærker, som Molo, Lego, PapFar, Phister & Philina, Pippi, Småfolk, Green Cotton, Decoy og mange flere.

Smarte leggings til hverdag

Børnetøj online
Børnetøj online
Børnetøj online

Der er selvfølgelig intet i vejen med, at dit barn kun har leggings på. Tag derfor et kig på alle de søde leggings med mønster og print, som findes i et utal af designs. For at illustrere hvor forskellige de kan være, så finder du i sortimentet også leggings med denimlook og ellers er det søde og farverige mønstre eller blot sode striber. Der er også leggings med rynkeeffekt og meget mere.

Prøv også leggings under en nederdel til pigerne, det er super sødt og rigtig praktisk til de mindste, da bleen holdes på plads, men sommer leggings er dejlig luftige, så de mindste hverken fryser eller har det for varmt.

Alle leggings har elastik i taljen, så de bliver på plads og ikke falder ned. De fleste par er fremstillet med 90-95% bomuld og resten er ofte spandex eller elastan for, at gøre dem mere elastik og derved bedre holder formen efter brug. Samtidig vil der heller ikke opstå rynker ved knæ eller bagpå da de sidste 5-10% spandex eller elastan søger for det ikke sker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.