Køb Overalls så er du sikker på at børnene beholder bukserne på

Overalls specielt til de mindste børn er både smart og praktisk. En lille guldklump med overalls er af en eller anden grund så sød og når bukserne samtidig er praktiske ved, at bukserne ikke glider af eller de små pilfingre ikke så nemt selv kan tage bukserne af, så er det rigtig praktisk.

Gå direkte til Webshoppen

Hummel overalls til børn
Hummel klapbukser til børn
Cowboy overalls til børn

Katvig klapbukser
Klapbukser i smart design
Fløjes overalls

Albababy til baby
Søde overalls til piger og drenge
Søde klapbukser til piger og drenge

Overalls til børn er sikker stil

Vælger du de klassiske farver og stoffer er du sikker på, at klapbukserne (som nogle kalder dem) passer til de fleste overdele. Nogle af de mest populære overalls til børn er Hummel overalls og Name it, primært pga. af de klassiske farver og designs. Men mærker som Danefæ, Krutter, Katvig og Albababy er også populære, specielt hvis du går efter overalls eller klapbukser i friske farver.

I webshoppen finder du kun overalls i høj kvalitet og fra de mest populære mærker som Hummel, Danefæ, Krutter, Katvig, Albababy og endda også Levi’s overalls. De mange modeller er selvfølgelig i forskellige designs og mange af dem er med knapper i siden så bukserne kan justeres i livvidden og derved holde længere. Nogle af modellerne til de helt små babyer er også med trykknapper i benene, så de er nemme at åbne når babyen skal skiftes.

Overalls er både til drenge og piger. Der er fejlagtigt nogle mødre der tror at overalls kun er til drenge. Det er langt fra korrekt. Piger er mindst lige så søde og velklædt i klapbukser og kigger du efter når du er ude hos veninderne vil du også hurtigt se, at piger også klædes i overalls.

Et par tips når du klæder dit barn i overalls

Skal det gå lidt hurtigt men stadig være både sødt og praktisk for de helt små, kan du først give dit barn en bodystocking på og så et par overalls. Det er både hurtigt men også rigtig sødt.

I samme stil kan du i stedet for altid, at have trøjen eller bodystockingen indenfor bukserne, lade trøjen være udenover dit barns overalls. Så ligner det pludselig et par almindelige bukser og stilen er med det samme en anden.

Som nævnt tidligere fåes flere af modellerne med trykknapper i benene som er rigtig praktisk til de mindste, da det gør det nemt at skifte ble.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.