Buksedragter til børn – smart og praktisk påklædning

Buksedragter til børn er rigtig smart og så er det samtidig nemt at klæde dit barn på og praktisk i løbet af dagen.

Gå direkte til Webshoppen

Buksedragter til børn
Buksedragter til børn
Katvig buksedragt

Hummel buksedragt
Klapbukser
Smækbukser

Buksedragt til pige
Buksedragt til baby
Sommerdragt

jumpsuit til børn
Jumpsuit til dreng
Heldragt til børn

Der findes rigtig mange søde buksedragter og specielt til piger og babyer er der nogle rigtig søde modeller. Til drengene er det mest jumpsuits der bruges.

Buksedragter til børn er praktisk på den måde, at det er et stykke tøj dit barn har på, selvfølgelig ud over undertøj eller bodystocking. Nogle af buksedragterne til pigerne eller babyen er ærmeløse eller med korte ærmer og her skal dit barn selvfølgelig også have en matchende body, undertrøje eller t-shirt på.

At klæde dit barn i en buksedragt er ikke kun smart, nemt og praktisk for dig som mor eller far, det giver også dit barn en dejlig følelse af fri bevægelighed, da der ikke er mange lag tøj eller andet der kan genere. Hos os, ser vi tit at de mindste, hvis de selv får lov at vælge tøj om morgenen, vælger en buksedragt.

Der fåes buksedragter til børn der passer til hele året. Jumpsuit dragterne kan bruges hele året og er også perfekte som sovedragt til de babyer der sover ude i barnevogn. De er også nemme og ekstra lune inden under en flyverdragt eller et sæt regntøj. I sommerperioden fås der buksedragter med korte ben og korte ærmer. Perfekt som en sommerdragt. De samme er gældende for mange af de søde og smarte buksedragter til pigerne. De er også perfekte om sommeren som sommertøj eller som let hverdagstøj til foråret.

Buksedragter til børn fås til børn i alderen 0 – 12 år. Til de mindste er der som regel knapper ved benene, så de er nemme at lukke op og skifte ble.

Kvaliteten er i top. Buksedragterne er primært lavet i bomuld men specielt heldragterne eller jumpsuits er lavet i ca. 80% bomuld og 20% polyester.

Du skal ikke lade dig forvirre over, at det kaldes en buksedragt. Nogle kalder det også en jumpsuit, heldragt eller klapbukser. Forskellen er lille og overlapper hinanden. Buksedragter til børn er i sin oprindelige form ment som et smartere design og primært til piger og babyer. Det er som sagt i dag mere udflydende og som du også ser i sortimentet for buksedragter, er der en skøn blanding af alle typer. Noget du dog kan ligge mærke til er, at ved buksedragter til børn er der lidt mere sødt pynt og designet er på flere af modellerne modepræget.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Buksedragter til børn - smart og praktisk påklædning, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.