Barnevogn – Vælg den rigtige barnevogn

Find den bedste barnevognBarnevogn til nybagte forældre er et af det meget babyudstyr du skal finde, når du forbereder dig på en tilværelse med den lille nye familiemedlem. Selvom en barnevogn kun er en af mange ting der skal købes, er en barnevogn alligevel en af de første ting vi som mødre kigger på, selvfølgelig fordi det er vigtigt at den passer babyen og babyen ligger godt, men også fordi en barnevogn er signalet til omverdenen om din nye status som forældre.

Når du begynder, at kigge på en barnevogn finder du hurtigt ud af, at der er et utal af mærker og modeller på markedet og priserne svinger meget.

Nogle af de mest brugte mærker er Odder, Brio og Emaljunga. Det er alle barnevogne der er i høj kvalitet, hvor der er fokus på sikkerhed, holdbarhed og ekstra udstyr. Det er derfor alle barnevogne der kan fås reservedele til og skulle de gå i stykker, kan de laves for relative lave omkostninger. Brio laver udover fantastiske barnevogne også nogle meget populære autostole.

Gå direkte til Webshoppen

Brio barnevogn slidstærk og høj sikkerhed
Odder barnevogn er luksus til dit barn
Emmaljunga barnevogn økonomisk og god kvalitet

For nogle skal købet af en barnevogn være det ultimative og skal det være Rolls Roys modellen, så kommer du ikke uden om en Silvercross barnevogn.

Silver Cross den ultimative barnebogn

Køb af babyudstyr og barnevogn som førstegangsforældre resulterer ofte i et højt forbrug og en stram økonomi for mange forældre. Velvidende at der er

Det kan være svært at finde de rigtige produkter, da man som forældre gerne vil give sit barn en god start på livet. Derfor ender det ofte med et glødende varmt kreditkort når der skal købes barnevogn, puslebord og børnetøj . Ikke nok med at forbruget til babyforberedelse er højt, er der også et ekstra forbrug som skal indberegnes i budgettet når den lille nye kommer til verden. Produkter som bl.a. bleer og babytøj kan føles som et stort sort hul man smider penge i.mange penge at hente hos nye forældre, er markedspriserne på essentielt babytilbehør tårnhøje. Specielt en barnevogn er en dyr investering.

Da en baby vokser hurtigt i de første par år, er det ikke unormalt for forældre at anskaffe sig nyt babytøj på månedlig basis. Her ses de største udgifter for forældre. Da dette uendelige forbrug hurtigt kan tømme pengepungen, kan aflagt babytøj fra sine bekendte afhjælpe den konstante konsumering. For nye forældre der ikke har andre forældre i deres vennekreds, er der stadig alternativer.

Et godt alternativ man kan benytte sig af er forældreforums på internettet. Her kan forældre sælge og bytte deres babytøj og barnevogne. Som forældre med en stram økonomi kan steder som disse gøre en verden til forskel når der skal lægges budget. Ved at deltage i disse forummer kan man møde andre forældre og udveksle sine erfaringer med produkter og børneopdragelse. På denne måde vil man kunne få førstehåndserfaringer med ligesindede der oftest går med samme tanker og overvejelser om den nye tilværelse.

Steder som ”Den blå avis” og ”guloggratis.dk” har oftest et bredt udvalg af barnevogne. Det kan være en god ide at skimte markedet igennem inden man anskaffer sig en ny barnevogn. At anskaffe sig en barnevogn kan gøre ondt i enhver forældres økonomi. Barnevogne er oftest dyre, men hvis du ser på barnevognen som en investering i dit barns velvære er priserne mere medgørlige og så kan du med stor sandsynlighed sælge den når du ikke skal bruge den mere. Da en barnevogn oftest er en engangsinvestering, er det vigtigt at finde en som lever op til dine og dit barns behov. Det er ikke umuligt at finde en barnevogn til en fair pris, hvis du husker på hvor essentielt en barnevogn er for dit barns første par år.

Du kan sammenligne en barnevogn med madrasser og senge. Disse er også utroligt dyre, men da man benytter halvdelen af sit liv i sengen, er det vigtigt at anskaffe sig en seng og madras i en ordentlig kvalitet. Dette er også gældende for en barnevogn, som dit barn vil tilbringe rigtig meget af sit første år i.

Med dette taget i betragtning, kan forældre med en stram økonomi, benytte sig af genbrugte barnevogne og børnetøj. Selvom barnevognen er blevet brugt før, kan den sagtens være i en god kvalitet som kan komme andre nyfødte til gode. Alternativt kan en brugt barnevogn bruges som ekstra vogn, der kan placeres fast hos dagplejen eller vuggestuen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.