Puslepude – vælg den rigtige puslepude

En puslepude har med garanti eksisteret siden dag 1 af et barns eksistens, hvorfor det gør puslepuden til en af de vigtigste genstande at have, når dit barn kommer til verden. En nyfødt baby er stærk, men har dog også stadig nogle fysiske skrøbeligheder, som skal passes på, og derfor er en blød og behagelig puslepude ganske vigtig at have. I nutidens dage kan man få aftagelige betræk i alverdens farver og mønstre, oppustelige puslepuder, betræk lavet med fokus på økologi mm. Vi fokuserer i denne artikel på nogle af de mest interessante, miljøvenlige og billige puslepuder, der lige pt. kan findes på markedet.

Huskeregler når du skal vælge den rette puslepude

De fleste puslepuder nu om dage har alt, hvad der er nødvendigt, men det er alligevel godt at vide, hvad man skal have fokus på, når man sidder på nettet og kigger efter den rette puslepude.

–        Høje kanter er et must! Dit barn vil med tiden elske at lave store bevægelser med både hænder og fødder, og høje kanter vil hjælpe med at forhindre uheld som fx det kendte scenarie, hvor ens barn falder ud af puslepuden.

–        Størrelsen er også vigtig at huske på, når du sidder i din søgen. Der findes adskillige forskellige størrelser på puslepuder, da pusleborde også er lavet i diverse mål. Det ville være allerbedst, hvis du kunne finde en puslepude, der passer helt perfekt med kant mod kant, men dette er ikke altid nemt. Derfor anbefales det at gå efter en puslepude, der er lidt smallere end dit puslebord; den mest sikre løsning for dit barn.

–        En sidste ting er at sørge for, at du har et betræk på puslepuden, der kan vaskes, ELLER et vandafvisende overtræk der er nemt at tørre af. Om du vil det eller ej, vil der altid være spor af diverse levn fra barnet.

Men som sagt; både billige og dyre puslepuder har ofte opfyldt alle disse kriterier, så du behøver ikke spendere alverdens penge på netop denne babygenstand. Du kan dog gøre det ekstra behageligt for dit barn ved at vælge betræk af bomuld i stedet for polyester mm. Vi har nedenfor kommet med forslag til behagelige billige puslepuder, der netop tilbyder alt, hvad du skal bruge.

Puslepude med elefantmotiv i forskellige farver

Puslepude til den kvalitetsbevidste

Er du til søde mønstrer, der dog ikke bliver for overdrevne, kan denne puslepude meget vel lige være noget for dig. Små barnlige elefantmotiver repeteres som et mønster hen over enten en rød, grå eller sort farve. Denne puslepude tilbyder 100 % øko-tex bomuld, hvilket placerer den i en høj liga i forhold til diverse andre puder. Du er sikret behagelighed for dit barn samt perfekte mål, der burde passe til de fleste pusleborde. Og prisen er kanon!

Billigt puslepudebetræk i basisfarver

Puslepude betræk

Er økonomien meget presset, og har du allerede modellen for en puslepude, men mangler et behageligt betræk, burde du tage et kig på dette udvalg. Hvid, grå, rød og marineblå er farverne, du kan få puslepuden i, så der er lidt for enhver smag. Betrækket er ganske attraktivt, da det kan vaskes på 60 grader, hvilket er godt for at få alle bakterier fjernet. 80 % er produceret af øko-tex bomuld, så til trods for en billig pris får du stadig økologi og behagelighed for dit barn.

På vej på rejse? Oppustelig puslepude

Puslepude oppustelig

I denne tid kan nærmest alt findes i oppustelige tilstande, så det kommer ikke bag på os, at puslepuden nu også kan fås i en model, der gør den nem at rejse rundt med. Brio har lavet en ganske yndig oppustelig puslepude, der har et vandafvisende overtræk, hvilket gør den hygiejnisk og let at håndtere. Puslepuden har de nødvendige høje kanter og en basisfarve, der får den til at falde ind i mængden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.