Brio autostol

Brio autostol så er sikkeheden i topEn Brio autostol er designet til komfort for barnet og med størst mulig sikkerhed. Brio tester løbende selv deres autostole men lader også uvildige offentlige og private instanser teste Brio autostole.

Vi synes selv at en Brio Autostol lever op til de forventninger vi har om en autostol der er nem ar spænde fast, børnene sidder godt og behageligt og så er de gennemtestet for optimal sikkerhed hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du endnu ikke har læst vores lille miniguide til valg af autostol kan du gøre det her.

Gå direkte til Webshoppen

Brio autostol højeste sikkerhed
Brio autostol højeste sikkerhed
Brio autostol højeste sikkerhed

Brio autostol højeste sikkerhed
Brio autostol højeste sikkerhed
Brio autostol højeste sikkerhed

Brio sidepude
Brio sidepude
Brio sidepude

Gode råd til lange ture med børn i en autostol

Det er blevet mere og mere populært at tage på bilferie i sommermånederne. Rejsemål som Frankrig og Italien er nogle af danskernes favorit steder, når campingferien skal planlægges.

De lange rejser kan drive enhver forældre til vanvid, da det kan være svært at holde sine børn beskæftiget under kørslen. Selvom man afspiller den samme cd med klassiske børnesange, skal der andre metoder i brug når man beslutter sig for at tage på bilferie i Sydeuropa. I denne artikel vil vi komme med et par gode råd til at underholde de mindste under bilturen.

Med jævnlige stop kan man stille et hvert barn tilfreds. Dette vil være den oplagte mulighed for at få ro i bilen, men desværre bliver der ikke kørt så mange kilometer ved at besøge det samtlige antal rastepladser på sin rute.. Med en bærbar DVD-afspiller kan man opnår et par timers stilhed og samtidig holde sit barn beskæftiget. Hvis man kombinere DVD-afspilleren med nogle interaktive lege, vil timerne i bilen hurtigt løbe forbi, uden at barnet vil nå at kede sig. Valget af autostol er også vigtigt for at barnet finder ro. Det kan være en Brio autostol, ved at bruge denne har barnet ikke samme behov for at bevæge sig, idet at barnet sidder komfortabelt i en Brio autostol.

Da børn er vant til at være aktive, er det vigtigt at stimulere deres aktivitetsniveau. Interaktive lege vil gøre kørslen behagelig for alle i bilen. Den mest brugte leg under kørslen omhandler observeringen af de forbipasserende omgivelser. Bed dit barn om at nævne alle de forbipasserende objekter som er røde og fortsæt med dette indtil du har benyttet samtlige af regnbuens farver. Denne leg vil opretholde et barns aktivitetsniveau og gøre kørslen mere underholdende. Observering af de forbipasserende bilers nummerplader kan udvide legen og give chaufføren en ekstra times ro under kørslen. God klassikere som ”Skibet er ladet med..”, og ”Jeg var til the hos kejseren..” kan også være behjælpelig under kørslen.

Med et ekstra kort som passagererne på bagsædet kan tegne på, er der underholdning igennem hele rejsen. Dette vil også give rig mulighed for at reflektere over distance og geografi. Ved at give børnene lov til at tegne på kortet, kan de kortlægge den aktuelle rute og optegne landegrænser. På denne måde vil man også kunne lære sine børn om andre lande og deres kulturer.

Hvis man har glemt at forberede underholdning til de mindste, findes der oftest aktivitets bøger på diverse restepladser. Selvom disse ofte er lidt pebret i pris, kan de stadig være behjælpelige hvis man ønsker at få kørt et stort antal kilometer.

Som chauffør er det vigtigt at forberede underholdning for sine børn inden afgang. Det er vigtigt at vejen og trafikken har chaufførens fulde opmærksomhed. Det kan være farligt ad nedprioritere sikkerheden ved at give medpassagerne for meget af sin opmærksomhed.

Når dette er nævnt er denne ferieform en god måde for børn og voksne at opleve verden og hinanden på. Hvis man overvejer en campingtur sydpå, kan man starte sine forberedelser på internettet. Der er mange campingpladser som tilbyder overnatning for en billig penge. Find campingpladser på ruten som har et mellemrum på 100 kilometer. På denne måde vil chaufføren have mulighed for at trække sig hvis det bliver nødvendigt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.