Børneseng / tremmeseng – Billig baby seng

Børneseng/tremmeseng finder du til priser, hvor alle kan være med. Vi har fundet alt i børnesenge og tremmesenge til de kære små.

Hos CheapKids.dk finder vi alt til børn. Børnesenge, børnetøj og imponerende børnelegetøj til priser, der lader alle være med. Her har vi fundet børneseng/tremmeseng i smart og enkelt design, der giver skøn nattesøvn og højeste komfort til dit barn. Forkæl dit barn med lækker børneseng/tremmeseng i nostalgisk og hyggelig stil. Gør børneværelset eller soveværelset komplet og fredsfyldt med denne enestående babyseng i smart men alligevel klassisk design. Her kan du vælge mellem flere farver, så du afhængig af behov kan pryde børneværelset med hvid babyseng, sort babyseng, lilla babyseng eller blå babyseng. Vi giver dig alt i smarte og funktionelle babysenge i lækker kvalitet.

Gå direkte til Webshoppen

Sebra børneseng, Danmarks mest populære børneseng der både er en børneseng og kan trækkes ud til en juniorseng.

Børneseng/tremmeseng
Børneseng/tremmeseng
Børneseng/tremmeseng

Børneseng med funktion som både baby- og juniorseng

Den smarte børneseng/tremmeseng er ikke kun populære grundet det smukke design, men også den store funktionalitet har imponeret et hav af børnefamilier, der uden tøven er faldet pladask for denne smukke seng til børn. Denne børneseng/tremmeseng er nemlig så praktisk designet, at den kan fungere som både babyseng og junior seng, således at sengen vokser med barnet. En fantastisk investering, der både giver dig kvalitet og luksuriøs barneseng og ikke mindst tryghed for dit barn, der ikke skal skifte sengen ud undervejs, men kan finde tryghed i det velkendte og det komfortable. Hos CheapKids.dk har vi kun de varmeste anbefalinger til den smarte børneseng/tremmeseng i lækreste kvalitet. De blide runde kanter på designet gør sengen harmonisk i sit udseende. Tremmerne kan tages af og pludselig har du ikke længere en babyseng men en junior seng blot ved at trække sengen ud.

Børneseng/tremmeseng
Børneseng/tremmeseng
Børneseng/tremmeseng

Børneseng med stor sikkerhed

CheapKids.dk giver dig børnesenge i højeste kvalitet og med fokus på optimal sikkerhed. Her får du børneseng/tremmeseng, der overholder alle sikkerhedskrav, således at små nysgerrige fingre ikke kan komme i klemme. Med plexiglas i enderne, blide runde kanter og giftfri maling er der her endnu en oplagt grund til at forkæle dit barn med denne skønhed. Med børneseng/tremmeseng i lækkert design med fokus på komfort, funktionalitet og god søvn, så kan det da næsten ikke blive bedre.

Tilbehør til børneseng

En sengerand er uundværlig til en børneseng hvor den sørger for afskærmning og en ekstra tryghed for dit barn. Samtidig beskytter en sengerand også dit barn mod at slå hovedet ind i sengen eller få en arn/ben i klemme. En sengerand fås i mange farver og mønstre og i det sortiment vi har fundet, er der med sikkerhed også en der matcher i motiv og farve til dit barns seng.

Sengerandene i sortimentet er kvalitets sengerande og som alle kan stå selv, så du undgår at en sengerand falder sammen og skal rettes op. Så kan du ikke give dit barn bedre muligheder for en dejlig søvn.

Af andre tilbehør er der selvfølgelig nattøj og eller en sovepose hvis dit barn ofte sparker dynen af.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, , , , , ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.