Babyalarm – De bedste og billigste babyalarmer

Når du skal købe ny babyalarm eller udskifte den gamle, er det ikke ligegyldigt hvilken model du vælger. Vi har nedenfor fundet nogle af de babyalarmer vi selv har brugt, eller dem vi ved fra tests er de bedste og som du med sindsro kan købe.

Philips SCD505

Billig babyalarm

Gå til webshop

Denne babyalarm vandt TÆNK – bedst i test i 2012 hvilket sikre dig den bedste babyalarm til en rigtig god pris.

SCD505 har meget lang batteritid på op til 24 timer, hvilket skyldes en ECO-tilstand som sænker energiforbruget når der ingen aktivitet er på enheden.

Babyalarmen er fyldt med smarte muligheder, men som stadig er enkelt og brugervenligt. Bl.a. kan du tale til dit barn via forældreenheden og du kan lade dit barn lytte til vuggeviser imens barnet bliver beroliget af det varme natlys.

Rækkevidden er på hele 330 meter. Forældreenheden er endvidere genopladelig så du undgår hele tiden, at skulle købe batterier.

Alt i alt en utrolig driftsikker babyalarm som fortjent blev bedst i test hos TÆNK.

Philips SCD485

Billig babyalarm

Gå til webshop

Her er en god og pålidelig babyalarm der ikke sprænger budgettet. Philips SCD485 er en enkel babyalarm der sørger for, at du kan have et øje på dit sovende barn, selv fra det fjerneste hjørne af haven.

Der er justerbare kanalindstillinger så du undgår forstyrrelser fra andre babyalarmer i nærheden. Lydstyrken kan varieres og kan også slås fra, men du kan stadig visuelt overvåge dit barn via lys og indikatorer der også viser batteriniveau så du aldrig løber tør for strøm.

Beurer JBY86

Sikker babyalarm

Gå til webshop

Beurer laver sammen med Philips nogle af de bedste babyalarm på markedet. JBY86 er en klassisk udseende alarm med et sjovt lille display der viser hvordan dit barn har det. Sover dit barn viser den et sovende ansigt og omvendt græder dit barn viser den en grædende barn. Du kan selvfølgelig stadig høre dit barn.

Babyalarmen har en utrolig rækkevidde på helt op til 800 meter, med lydalarm hvis forbindelsen forsvinder. Kanalen kan skiftes så den ikke bliver forstyret af andre babyalarmer i nærheden. Som en ekstra dejlig ting er forældreenheden med indbygget genopladelig batteri.

Philips SCD525

Billig babyalarm

Gå til webshop

Med en anden plads i TÆNK testen er dette en babyalarm i aller højeste kvalitet som har indbygget nogle rigtig spændende ekstra muligheder.

Philips SCD525 har en rækkevidde på op til 330 meter og op til 24 timers batteritid. Via forældreenheden kan du aktivere natlys i babyenheden og du kan også lade dit barn høre en af de 5 indbyggede vuggeviser.

Som en af de ekstra muligheder har SCD525 muligheden for at lade en alarm spille, når et bestemt lydniveau nåes. Der er også en indbygget temperaturmåler, der måler om der er ændringer i temperaturen i det rum hvor dit barn sover. En detalje der gør, at du har mulighed for at finde ud af om temperaturen har indflydelse på dit barn hvis han/hun er rastløs.

Inden du køber, så tænk over i hvilke situationer du forventer mest, at skal bruge din nye alarm og læs så grundigt om den du forventer at købe. På den enkelte babyalarm’s produktside, kan du finde endnu flere oplysninger så du får præcis den alarm der passer til dit behov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.