Babyudstyr

Babyudstyr kan være vanskeligt at købe. vi har efter flere år med babyudstyr prøvet mange typer babyudstyr på vores egne børn. Erfaringer med babyudstyr vi giver videre til dig, så du ikke skal begå de samme fejl og undgå ærgelserne ved at købe det forkerte babyudstyr.

Puslepude til den bedste pris

Puslepude – vælg den rigtige puslepude

En puslepude har med garanti eksisteret siden dag 1 af et barns eksistens, hvorfor det gør puslepuden til en af de vigtigste genstande at have, når dit barn kommer til verden. En nyfødt baby er stærk, men har dog også stadig nogle fysiske skrøbeligheder, som skal passes på, og derfor er en blød og behagelig […]

Læs videre
Find den bedste barnevogn til dine behov og økonomi

Barnevogn – Vælg den rigtige barnevogn

Barnevogn til nybagte forældre er et af det meget babyudstyr du skal finde, når du forbereder dig på en tilværelse med den lille nye familiemedlem. Selvom en barnevogn kun er en af mange ting der skal købes, er en barnevogn alligevel en af de første ting vi som mødre kigger på, selvfølgelig fordi det er […]

Læs videre
Brio autostol højeste sikkerhed

Brio autostol

En Brio autostol er designet til komfort for barnet og med størst mulig sikkerhed. Brio tester løbende selv deres autostole men lader også uvildige offentlige og private instanser teste Brio autostole. (mere…)

Læs videre
Børneseng/tremmeseng

Børneseng / tremmeseng – Billig baby seng

Børneseng/tremmeseng finder du til priser, hvor alle kan være med. Vi har fundet alt i børnesenge og tremmesenge til de kære små. (mere…)

Læs videre
Billig babyalarm

Babyalarm – De bedste og billigste babyalarmer

Når du skal købe ny babyalarm eller udskifte den gamle, er det ikke ligegyldigt hvilken model du vælger. Vi har nedenfor fundet nogle af de babyalarmer vi selv har brugt, eller dem vi ved fra tests er de bedste og som du med sindsro kan købe. (mere…)

Læs videre
Billigt babyudstyr

Billigt babyudstyr til dig der gerne vil spare penge

Det er de færeste mennesker, der ikke kan erklærer sig enig i, at det er dyrt, at få en baby. Derfor er det en formidabel idé, at gå på jagt efter noget billigt babyudstyr, allerede inden jeres baby kommer til verden. (mere…)

Læs videre