Solbriller til børn – smart og praktisk

Smarte solbriller til børnSolbriller til børn er en praktisk brille der beskytter børnenes øjne mod solens skarpe stråler. De findes i alle mulige forskellige farver og former. Solbriller til børn er ikke kun et accessory (tilbehør), men også en nødvendig beskyttelse af øjnene på solrige dage. Det er ikke kun voksne der skal bruge solbriller, solbriller til børn er mindst ligeså vigtigt.

Gå direkte til Webshoppen

Smarte solbriller til børn
Smarte solbriller til børn
Smarte solbriller

Smarte solbriller
Smarte solbriller til børn
Smarte solbriller til børn

Smarte solbriller til børn
Smarte solbriller til børn
Smarte solbriller til børn

Eskimoerne er opfinderne af de første solbriller. For ikke at blive sneblinde tog de tæt snittede materiale op for øjnene som de spaltede for bedre at kunne se. Materialet som blev brugt var oftest træ, ben eller hvaltand.

Den moderne solbrille fremstilles for det meste af plastik. Glassene er tonede så størstedelen af sollyset absorberes inden det rammer øjet. På den måde bliver øjet ikke belastet i samme grad som en almindelig brille. Mange af solbrillens brilleglas indeholder et polarisationsfilter der kan absorbere horisontalt polariseret lys. På denne måde bliver reflekteret lys mindre generende for øjnene og synet bliver derved optimeret. Solbriller til børn er også lavet ud fra disse principper.

Når man benytter sig af en solbrille udvider pupillerne sig pga. den reducerede lysintensitet. Derfor bliver øjet særligt udsat for solens ultraviolette lys, da det ikke bliver bremset af brilleglasset. For at bremse det ultraviolette lys har gode solbriller et indbygget UV-filter der filtrere UV-strålerne. Dette virker beskyttende så øjnene ikke bliver beskadiget.

Børn med syns problemer kan få solbriller til børn med styrke. Hvis man ønsker en solbrille med styrke kan man opsøge sin optiker, da de allerede har kendskab til dine synsbehov. En Solbrille med styrkeglas gør det muligt for den besværede at se i stærkt sollys. Solbriller til børn er derfor anbefaleligt allerede fra en tidlig alder for at beskytte børnenes øjne mod UV stråler.

Børn elsker solbriller

Solbrillen er i dag mere end bare en praktisk genstand. Den er også blevet et modeobjekt og statussymbol. Mange kendte mennesker benytter sig af brillen til at gemme deres ansigt. På den måde bliver det sværere for deres omgivelser at identificere dem, hvilket gør det nemmere at færdes i offentligheden. Dette har den store modebranche spundet guld på, ved at producere prestigefulde solbriller. Brands som ”Gucci”, ”Ray-ban” og ”Dolce & Gabbana”, er blot nogle af de producenter der sælger solbriller som statussymboler.

For nogle år tilbage så hele verden hvordan den amerikanske popsanger Lady Gaga, tonede frem i medierne. Hun benyttede sig ofte af solbriller i alle offentlige sammenhænge. For hende var det ikke kun et valg som var baseret på diskret færden, men også et valg som ville hjælpe hende med at brande hendes aktuelle album ”Fame”. Albummet ”Fame”, omhandlede forskellige aspekter af berømmelse som ikke kun skulle vise den romantiske side af ordets betydning. På hele hendes verdens tourné havde hun en sort brille med som tydeligvist skulle symbolisere berømmelse og succes. Hun er dog langfra den eneste berømthed der bruger solbriller. Næsten alle berømtheder bruger solbriller til at gemme sig bag, hvilket for vores børn blot betyder, at når deres idoler bruger solbriller, så vil de også, hvilket giver os forældre en god mulighed til, at være praktiske og beskytte vores børns øjne med solbriller til børn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.