Smarte luffer og huer til børn til de kolde dage

Uanset et barns alder vil de altid have brug for luffer og huer, når vinterens kolde dage indtræffer. På nutidens tøjmarked kan man finde alverdens lækre mærker til efterhånden ret billige penge, hvis man bare ved, hvor man skal kigge. Katvig, Lego Wear og Mikk-Line er nogle af de mærker, vi finder ret interessante, da de sætter en dyd i at bruge behagelige holdbare materialer, der samtidigt har et smart design, der af den grund får dit barn til at ville elske at bære deres luffer, huer, bukser og meget andet børnetøj. I denne artikel har vi fundet frem til billige luffer og huer, der samtidig lever op til en forælders håb om gode holdbare materialer og et barns drøm om et smart design!

Luffer med plads til alle fem fingre – smart når snemanden skal formes

Når du er ude at kigge på luffer, vil der altid være to slags: Dem med 5 fingre og dem med en tommelfinger og et andet separat rum til de resterende 4 fingre. Begge slags er anvendelige og varme, men det siges faktisk, at man burde anskaffe sig både den ene og den anden type. Hvorfor skal du vælge luffer med plads til hver enkelt finger? Luffer af denne type er rigtig gode for dine børn, når de er ude at lege i sneen og vil røre ved og forme forskellige ting; dette er meget svært med den mere almindelige type luffe. Børnene vil føle sig fri og vil knap lægge mærke til, at de bærer luffer, da fingrene er nemme at bevæge. Ulempen med denne type handske til dit barn er, at kulden nemmere kan trænge ind til fingrene, da de ikke er tæt på hinanden og derved ikke kan varme hinanden op. Vi har dog fundet et par luffer, vi synes vil være et godt valg til dit barn:

Køb Accessories til drenge

Køb Accessories til piger

Mikk-Line handsker til dit barn:

Mikk-Line er kendt for god kvalitet, og dette kan også ses i denne fingerhandske, som er lavet i 100 % polyester med mikrofiber og et ekstra vandafvisende stoflag på håndflade og fingerspidser, der øger sikkerheden mod indtrængende kulde fra sne og andet. Størrelsen omkring håndleddet kan justeres, og hvis dit barn har det med at smide luffer væk, er der snore, som du kan binde fast til jakken. Disse Mikk-Line handsker kan fås i sort og mørkelilla.

Mikk-Line er meget mere end gode fingerhandsker til børn. Deres flyverdragter, regntøj og fleece er ikke bare rigtig lækkert, det er også flot og enkelt designet så det passer til alle. Deres elefanthuer er lavet i dejlig blødt bomuld der ikke klør men holder varmen også når de bliver våde.

Handsker til børn

Lego Wear handsker til dit barn:

Lego Wear elsker et inspirerende design og brug af lækre materialer, da de skal passe godt på deres ry, så du kan altid regne med at få noget godt herfra.

Disse luffer med plads til hver enkelt finger er lavet i nylon, hvilket er et godt fabrikat at bruge i vintertiden. Stoffet omkring håndleddet er ekstra langt for at gøre det nemmere for barnet at undgå at få sne ned under handsken. Handsken vil blive trukket op over jakkeærmet, og varmen vil blive holdt inde.

En rigtig fin og lækker handske! Lego Wear producerer luffen i en lilla/sort farve og helt sort.

Lego handsker til børn

Smarte huer til dit barn i vintertiden

Man kan få elefanthuer, kyser, strikhatte og en miks af det hele. Moden inden for huer vil ingen ende tage, og det er kun spændende. Vi har fundet frem til et eksemplar hver af de tre første modeller, som vi finder billige og af god kvalitet, der ikke vil skuffe.

Katvig børnehue:

Denne supersøde hue inspireret af 1800-tallets kyser er en perfekt tøjdel at have i skabet til dit barn, da du vil være sikker på, at ørerne og nakken er tildækket og vil blive varmet.

De fleste vælger at bruge denne type hue inden under en flyverdragt, så varmen omkring ørene bliver fordoblet; ørene er en vigtig del af dit barn i spædbarnsalderen, og det menes, at man skal passe ekstra på netop ørerne, da de er sårbare i denne tid.

Denne børnehue fra Katvig er kreeret i 95 % økologisk bomuld og 5 % elastik, hvilket gør den mere behagelig for dit barn at bære.

Katvig børnehue

Elefanthue til dit barn fra Mini A Ture:

Mini A Ture har i dette design formået at lave en lækker elefanthue i 100 % Merino uld, og du kan få modellen i fire forskellige farver, så der er noget for både drenge og piger. En behagelig rigtig lækker elefanthue der bestemt er billig i forhold til, hvad du får for pengene.

Når du ser Mini A Ture børnetøjet, så ved du hvordan sødt børnetøj skal se ud! De er mestre i at designe tøj der bare er lidt mere sødt at se på. Farverne er tilpasset årstiden og detaljerne “oser” af søde børn, og ja det er dem med de spidse huer på vinterjakkerne til børn.

Mini A Ture Elefanthue

Cool hue til dit ældre barn fra Ticket to Heaven:

Bare designet af denne hue skriger varme, modesans og klar på leg. Dit barn vil med garanti elske at bære denne hue, da den er klassisk og rå i en og samme miks.

Fabrikatet er 50 % uld og 50 % akryl, hvilket er en ganske god blanding.

Ticket to Heaven er kendt for at lave lækkert udendørstøj til børn, og denne hue er bestemt ikke en undtagelse. Kan fås i lyserød, rød og mørkeblå.

Ticket To Heaven vinterhue til børn

I det meste accessories til børn er der mulighed for, at skrive navn inden i. Gør det til en vane, da luffer, huer og halstørklæder er noget af det der hurtigt bliver væk. Til de mindste er det en god ide, at vælge luffer med en lang snor imellem, der kan trækkes igennem ærmerne så lufferne ikke kan tabes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.