Skoletaske til skolestart eller bare en ny og smart skoletaske

For nogle børn er det første gang deres skoletaske skal bruges til rigtige skolebøger, for andre er deres skoletaske brugt i nogle skoleår. Måske det er tid til at skifte til en ny skoletaske der passer til dit barns behov? Den nye skoletaske skal selvfølgelig være smart men endnu mere vigtigt er det, at den ikke er for stor og har de rum der er nødvendigt for, at dit barn kan få bedst glæde af den nye taske.

Jeva skoletaske til børn

Gå direkte til Webshoppen

JEVA skoletaske
Kvalitet taske til skolen
JEVA taske til børn

JEVA taske til børn perfekt til skolen
JEVA taske til børn perfekt til skolen
JEVA skoletaske til børn

En af de mest populære skoletasker til børn er en JEVA skoletaske. JEVA tasker har en ergonomisk ryg, så de har en perfekt pasform til børnene og selernes design giver optimal bærekomfort, selv med en fyldt og tung skoletaske. Til de fleste JEVA skoletasker medfølger der drikkedunk og madkasse samt aftagelig gymnastiktaske.

Lego skoletaske

Gå direkte til Webshoppen

Lego skoletaske til børn
Lego taske til børn som også er perfekt til skolen
Lego taske til piger

Skoletaskerne fra Lego er i det kendte Lego design og kvalitet. Derudover følger der gymnastiktaske, drikkedunk og madkasse med en Lego taske.

En skoletaske fås i flere størrelser og du skal passe på med, at købe den for stor til de mindste børn og omvendt skal du sikre dig at alle bøgerne kan være i skoletasken og så må der også gerne være ekstra rum til madkasse og evt. drikkedunk. I shoppen vil du for, at det skal være nemt at finde den korrekte størrelse, finde taskerne opdelt efter alder og skoleår.

I god ide er, at købe en rygsæk som skoletaske. Det giver dit barn en masse fordele ved, at en rygsæk har flere ekstra lommer, den kan bæres på ryggen og gør det meget nemmere for dit barn at bære en skoletaske som hurtigt kan blive meget tung. Og så gør det jo heller ikke noget, at en rygsæk som skoletaske fås i masser af friske farver og med flotte motiver. Vælger du en rygsæk skal du også sikre dig, at skuldrestropperne kan justeres så de kan tilpasses dit barn. Skuldrestropperne skal selvfølgelig gerne være polstret, så de ikke gnaver i skuldren. Her skal du være opmærksom på, at til de mindste børn må skuldrestropperne ikke være for bredde, da det vil gøre det vanskeligt for mindre børn at bære sin skoletaske, da den ikke vil sidde godt og ofte vil bredde stropper glide af.

Skoletasken behøver ikke være en special designet rygsæk der kun kan bruges som skoletaske. Det kan lige så godt være en almindelig rygsæk. Så kan du i webshoppen ikke lige finde præcis den skoletaske du og dit barn synes om, så tag et kig under almindelige rygsække, der gemmer sig mange gode tasker der er perfekt som skoletaske.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Skoletaske til skolestart eller bare en ny og smart skoletaske, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.