Pakkekalender til børn – nemt billigt og spændende

Gaver til pakkekalenderNår december nærmer sig er det tid til, at tænke på hvilken pakkekalender børnene skal have. Det er ikke altid lige nemt, at være kreativ og for mange er tiden heller ikke altid til at lave en stor og spændende pakkekalender der samtidig ikke sprænger budgettet.

Børnene glæder sig til deres pakkekalender og springer ud af sengen i december for, at få den daglige pakke fra pakkekalenderen, så hvorfor ikke gøre det lidt nemmere og samtidig rigtig spændende?

Shoppen med kun pakkekalender til piger og drenge har gjort alt arbejdet for os og lavet rigtig mange spændende pakkekalender i mange temaer og prisklasser.

Gå direkte til Webshoppen

En pakkekalender er nem at finde, da kategorierne ikke kun er pige eller dreng, men de er også opdelt i alder, så det er nemt at finde en pakkekalender der passer perfekt. I hver kategori er der gjort rigtig meget ud, af at tilpasse gaverne til netop den alder og det legetøj der er i pakkerne er nøje udvalgt i forhold til sikkerhed og alt overholder den skærpede danske lovgivning om sikkert legetøj.

Vil du selv vælge hvilke gaver der skal være i dit barns pakkekalender er det også ganske nemt, at vælge gaverne individuelt, så du selv har valgt de enkelte gaver.

Pakkekalender til piger

Pakkekalender til denge

Vil du kun give børnene Adventsgaver, er der selvfølgelig også mulighed for dette. Her vælger du blot 4 gaver ud fra det store sortiment. Prisen på dette sortiment er fra kr. 30 pr. del og er udvalgt ud fra højeste kvalitet og ikke mindst popularitet blandt børn.

Indpakning af alle 24 pakker er heller ikke noget problem, det bestiller du blot under punktet indpakning og så er alle pakkerne pænt og nydeligt indpakket når du modtager dem. For at du stadig ved, hvad der er i de indpakkede gaver, har hver pakke et diskret nummer, så du på den medsendte liste, kan se hvad pakken indeholder.

 

Selvom du vælger, at få alle pakkerne indpakket er leveringstiden max. 2 hverdage, så selvom du er i sidste øjeblik, så kan du sagtes nå det sidst i november.

Pakkekalender købt i webshoppen er handlet i en butik der er e-mærket hvilket er din sikkerhed for sikker handel. Her hos Cheapkids har vi de sidste par år, brugt shoppen og aldrig oplevet problemer, men tjek evt. deres kundeanmeldelser og se hvad andre kunder siger om, at købe pakkekalender fix og færdig.

Vælg alder til den perfekte pakkekalender

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.