Billigt nattøj til børn – under 100 kr

Billigt nattøj til børn skal stadig være i god kvalitet, hvor farverne og pasformen holder vask efter vask. Men nattøj til børn må også gerne være sødt og spændende for børnene.

Billigt nattøj til børn

Under 100 kr.

Name It nattøj til børn er rigtig lækkert og lavet i 100% blødt bomuld. Farverne og tryk er søde. Du finder både billigt nattøj til børn der er to-delt, natdragter til de mindste og natkjoler til pigerne. De fleste modeller starter til priser under 100 kr.

Gå direkte til Webshoppen

 

Name It Nattøj
Name It Nattøj
Name It Nattøj

Name It Nattøj
Name It Nattøj
Name It Nattøj

 

Under 150 kr.

Nattøj til børn med Disney motiver er bestemt ikke dyrt. Mange af de søde Disney figuer findes på billigt nattøj til børn til under 150 kr. Er der noget mere sødt end, at klæde den lille prinsesse i nattøj med tryk fra Disney filmen Prinsessen, eller nattøj til den lille purk med motiver fra filmen Cars, Spiderman mm.

Gå direkte til Webshoppen

Billigt nattøj til børn
Disney nattøj
Disney nattøj

Skal det nødvendigvis ikke være billigt nattøj til børn du køber til dit barn, finder du i webshoppen mange andre modeller og mærker. Selvom sortimentet af det billigste nattøj er stort er hele sortimentet meget større. Du finder derfor også nattøj fra andre kendte mærker som, Danefæ, Småfolk, Wheat, Ej Sikke Lej, Joha, Smallstuff, Andry Bird og mange flere.

Mange børn får hurtigt et sæt favorit nattøj. Særligt når de mindre børn først på aftenen begynder, at blive lidt pyldret, så er det en god ide, at finde nattøjet eks. med deres favorit Disney figur, eller det sæt nattøj med en speciel tekst som I flere gange har talt om. Det forholder de lidt pyldrende børn sig til og så bliver et skift til nattøj hurtigt overstået.

Er dit barn en af de børn, der altid sparker dynen af om natten, så er billigt nattøj til børn ikke nok til, at dit barn kan holde varmen natten igennem. Så er muligheden en billig sovepose hvor dit barn trygt og varm sover uden mulighed for, at sparke dynen af.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

, ,

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.