Badetøj til drenge til stranden og poolen

Badetøj til drenge

Badebukser, badeshorts, UV badedragt er badetøj til drenge så de kan nyde sommeren eller en tur i badeland i lækkert kvalitets-badetøj. I shoppen finder du alt det smarteste badetøj til drenge.

Gå direkte til Webshoppen

Badeshorts
Katvig badebukser
Badetøj til drenge - Småfolk badebukser

UV badedragt
Bade t-shirt
Badetøj til drenge - Badeshorts

Badetøj til drenge er meget mere end blot et par badebukser. De fleste drenge har i dag flere par badebukser og til de mindste er det meget populært at klæde dem i en UV heldragt som beskytter de mindste mod at solens uv stråler trænger igennem badetøjet.

Går turen syd på er det altid en god ide, at tage en UV badedragt med da solen er meget kraftigere og tiden børnene er i solen på ferien er meget længere, husk også en sommerhat til at kaste lidt skygge.

Børn ligger ofte længe i poolen med en dykkermaske og snorkel og har de ikke en UV badedragt på, vil de få rigtig meget sol på skuldrerne. Selvom vandfast solcreme hjælper noget er det slet ikke nok, da det altid mister lidt af beskyttelsen.

Badetøj til drenge er i dag rigtig smart også UV dragterne så der er ingen grund til ikke at have dem i tankerne når du køber badetøj.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Badetøj til drenge til stranden og poolen, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Om Cheapkids

Cheapkids er det foretrukne sted for forældre, bedsteforældre og venner der gerne vil finde de bedste tilbud på børnetøj, legetøj og accessories til børn. Vi guider dig til de bedsteog billigste produkter og hjælper dig med tips og tricks!

Tilmeld Nyhedsbrev og følg os

Tilmeld vores e-mail opdateringsservice, så vil du være blandt de første der modtager de bedste tilbud og rabatkoder. (vi passer på din email adresse og deler den ikke med nogen).

Der er ingen kommentarer endnu - Vær den første…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.